Corey

В провинцията можеш да се научиш на честен труд. Я на бостана или конфу-то, я в градината, я на село. Получаваш минимум първи дан по майсторско боравене с лопата и мотика. Освен другите работи, които можеш да научиш. В София- едно от първите неща които учат децата е как де се возят без билетче. Едните стават бачкатори, другите тарикати.

В провинцията си се социализираме, лафим си и с непознати. В София- първата работа като те приближи непознат е да мислиш как ще го избегнеш. Много откачалки има там. Едните ставаме социални типове, софиянци- мизантропи.

Нещо за което София винаги ще ни бие е огромните перспективи, които има за каквото ти хрумне. Има представители на всякакви обичайни и ужасно странни сфери. Там е нещо като многобройните групи във фейсбука- има всякакви уникуми, ама не само виртуално, а реално. Ако щете вярвайте имат си даже и окултно общество, че и си вярват на това отгоре.

Дрогата и провинцията? Йок! Тука не дават много много. Най-много да се отпуснеш да си станеш провинциален алкохолик, друго- не. Пък голямото софийско море от хора- никой не го интересува дрогар ли си, другар ли.

Как стои най- важният въпрос- въпросът със секса? В провинцията секс няма! Или има, но му викаме другояче. Те само софиянците на е****то му викат секс. Още нещо, за което само съм чувал, но в провинцията можеш да правиш секс в плевня. Да те боцка малко, няма само ти да боцкаш я! Като говорим за многостранни боцкания естествено не може да не се спомене стария лаф, че в София може и да станеш гей, но в Дивдядово например ще си най- обикновен пидираз.

Едно от най- хубавите неща на столицата ни е свободата да си какъвто ти хрумне, да се обличаш както ти скимне, а при нас скрупулите, с които живеем са бая. Не възвеличавам софиянците, масата са големи нещастници по мое мнение, но столицата ни е голяма работа, само парички да имаш. Всъщност, не знам знаете ли, но повечето цени на стоките в София са по- ниски от тия в провинцията. само наемите дето дерат яко и имат лошия навик да нямат обикновен алкохол по вечерните заведения, а само марков.

Скоро ще отскоча пак дотам да видя как е и има ли промяна.

http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?p=148297#p148297