rerevan

Реалистичен вариант – интерефейса е изцяло на Турски, и се обсъжда едностранно обявената независимост на Велико Търново, докато старата столица тлее след мирните преговори с правителството в Анкара.

FKB

…и администраторите са EkiChepik и Teneke.
Респективно и модераторите – Shaggy Aga и umut.

Да не забравяме и трансформацията на rerevan в rankara.

shaggy

След 10 години форумът ще е под тоталното ми владичество
Само единични хайдуци ще бродят немили в очакване на срещата/неизбежна/ с МЕН.
Сутрин Караалекс ще ми носи кайве/рязано/ и ще стои диван-чепраз. Онбаши/адмирала/ отдавна ще е забравил сюнета, алкохола и болката , Добооглу ще събира хвърлени чалми по платото с Аyl-турист, набивайки сопа на непослушните, а срещите на форума ще са под формата на “нонстоп текно-гюбек парти“. Ще забраня участието на ханъми във форума ако са без фередже или поне без забрадки, полупрозрачните шалвари остават.
Поли_гьок/скай/ – шефкиня (мяу мяу мяу) на харема. СайбияГаджет – законодател.
Алгоритъм за контрол над back-порт хакинга/отговорник Фокен Коко Бек/.
Евнуси ще се допускат само в специализиран подфорум.

Яропландъ йок маанъ. Кър ептен ачик. Ай бакълъм!
(Самолетът е в изправност. Пистата-свободна. Излитай!)

Indi

Форум може би ще има, а може би няма да има, а нас дали ще ни има?

Може форума да е включен в учебниците я по остория, я по екология и опазване на околната среда , а хората които пишат сега да са екопосланници, да обикалят света и да изнасят лекции по екология например.
Несъмнено може и да се отдели и друго направлвние на лектори изнасящи беседи за ползата и вредата от алкохола и за това как, кога, колко и защо да се употребяват въпросните течности.

Metala

Остарял предполагам. Поне досегашните теми и някои от настоящите потребители
Глупостите едва ли ще са много различни.

Verda

Дори и след 10 години- ще се лог-на, после ще пусна тема „Как сексът трансформира любовта“, ще се впусна в лирично и аналитично описание, което обаче ще бледнее и ще изглежда доста плахо пред разсъжденията, които ще извадят в отговор FKB и Docho Bulgura.
Hope веднага ще подкрепи със своето мнение, без изобщо да обръща внимание на правописните грешки, и вече няма да ми поставя задачи за домашно, щото ще е решила своите.
А MV78… ще ми звъни по телефона, шофирайки колата, на път от детската градина към дома, където аз ще го чакам да се върне, за да открия с него ново измерение на любовта и да пусна следващата тема в 123. (дано ми прости, че пиша това без да питам)

Demolisher

Средната възраст на пишещите във форума ще продължи да расте главоломно с по 5-6 пункта на година, както сега.
Скоро ще изпреварим инфлацията..
Няма спасение

ssr

Виждам го по-малоброен. Защо ли? Ами пробвайте,влезте в която и да е тема и ще се натъкните на едни и същи аватари присъстващи и в предишната тема която сте отворили.Явно тези хора имат нужда да комуникират по- между си без да обръщат внимание на другите около тях А и са компетентни във всички свери на живота чак на профисионално ниво.

zub4o

Форумът никога няма да бъде същия, такъв какъвто е бил през изминалите години.Винаги човек се връща към миналото с някаква носталгия.Въпросът е дали въобще ще просъществува тази медия, ако продължават тези експерименти, които са налице сега.
Както беше писал някой съфорумец И това ще мине, но важното според мен е да не се загуби ентусиазмът на хората, които са поставили началото на Форумът на Шумен!
А какво ще стане след 10 години…каквото си го направим!

Verda

Аз си представям, че общуването няма да е същото както сега. Ще има и други начини.
Все едно попадате в друга вселена, където има други закони на комуникацията.
Това ще е нещо от друго измерение.

репсимиа

не си го представям ,а съм сигурна ,че ще има друг в ,който щесе цени всяко мнение независимо дали е позитивно или критикуващо, все пак е градивно,а тук ще са само същите писали по горе злобни и стари кучета и тяхното затворено общество.