1. Алекс черпи по случай своето 5 000 000 мнение във форума.
2. Професор Огнянов (Zappa) защитава успешно теорията си, че за да съществува живот са необходими два задължителни елемента: чат и вода.
3. Добо става председател на Световната скаутска организация след внезапното изчезване на пет поредни, предишни председателя.
4. Ококорко вече държи 50% от бунгалата по черноморието като единия къмпинг работи безплатно и само за нуждите на форума.
5. Недостроения небостъргач на центъра вече е построен и купен от форума. Вътре се помещава форумната администрация.
6. The Trooper е собственик на най-голямата фирма за дистрибуция на дистрибуторни капачки в Европа.
7. Симо завършва на второ място в конкурса за председател на Майкрософт.
8. InspectorGadjet е водач на бунтовническа групировка и се подвизава на неизвестен остров в Тихия океан. ME4O_TURIST му доставя оръжия и стъкла за джиповете.
9. hope дава парти по случай издаването на четвъртата си книга, която се казва „Граматиката в C++ и защо е важно да програмираме на кирилица“.
10. zmey_gorqnin разкрива самоличността си… ама друг път.
11. mxkolev спира да продава и почва да подарява.
12. rerevan се прекръства на reretv. Всички са толкова шокирани, че 2 дни няма постове във форума. Накрая Алекс нарушава мълчанието като пуска пост в „Какво ядете в момента?“.
13. Корпорация „Оксиморон“ строи най-високата сграда в държавата и я превръща в казино. Арабски милиардери се изтрепват да влизат и играят вътре, а на входа винаги ги посреща любезния портиер г-н Йонков (бивш хотелиерски магнат).