Оптимистичен вариант
Запа, разбира се, е станал едноличен шеф. Има един-единствен модератор, който се набива на очи, тъй като ходи с хайдушка униформа и с препасан ятаган. Инспекторът. Щаб квартирата на форума се е преместила в „Централ”, където често можете да видите сред гъстия тютюнев дим ФКБ и Оксиморона. Прегърнати точат шии и разпяват древни руски песни. На стената грее мъдрият лик на Иван Костов, а 20-и април се е превърнал в най-светлия форумен празник. Тъй като отдавна сме изчерпали поводите, го караме по църковния календар. Всеки ден фирмен камион на Мери Джейн зарежда заведението, за да насмогне на консумацията. Форумът е пред финализация на най-крупното си начинание – закупуването на завода за производство на култовата напитка. Кметът на града отдавна не се избира с честни и свободни избори. Посочвам го аз.
Песимистичен вариант
Хоуп и Шаги са направили контрареволюция. Гнет, мракобесие и правописни речници до всеки от 20те участника на форума.Всяко мнение е с последващ коментар, в който на „милия” юзър нагледно е обяснено колко е тъп. Намеква му се, че ако не си купи на момента въже за простора и сапун, може да му бъде помогнато с благотворителните средства, събрани за целта в 1000-та кутии, разпръснати из целия град. Шу е в изгнание. Носят се слухове, че вади по 10 000 репички на ден някъде из мъгливия Албион.
Реалистичен вариант
Форумът е станал единствената представителна медия в града. Сентинел за 523-и път обявява, че приключва с този форум. Което обаче не и пречи да постне своето 12345-о мнение в него. Шу току-що е приключил с епохалния си труд. Сътворил е конституция на форума, в която в двеста страници са разписани кратки и ясни правила, от които става ясно, че те грози незабавен и доживотен бан, ако не си се сресал сутринта, не си си измил зъбите или зализал перчема. Споменаването на думата секс, води до дълги и изтощително обяснения в близкото районно и отнемане на личния ти компютър. Кралица Виктория е форумен патрон. Запа и другите алкохолици се крият в Кочовския бункер, където са заровили една каса с водка.